Du har inga produkter i din varukorg.

Du har inga produkter att jämföra.

Sk

Profilprodukter utifrån era behov

Armando erbjuder företag och organisationer effektiva och unika produkter för att stärka varumärken och driva försäljning.
Utifrån kundens behov tar vi fram en detaljerad kampanjplan, vi producerar, distribuerar och utbildar inblandade parter för att maximera effekten.
Idrottsföreningar

Tillsammans med Er så tar vi fram lämpliga produkter och reklam som hjälper er att nå de komersiella målen.

Exempel på kampanjer är fotbollsklubben som tryckte upp unika mobilskal för varje lagmedlem med bild och länk till en video på utövaren. 

Respektive lag sålde sedan produkterna via dörrknackning och i samband med matcher till föräldrar och supportar.

Läs mer här

 

 

Välgörenhetsorganisationer

Ett annat exempel involverar en politisk organisation som driver jämstäldhetsfrågor. Vi tog då fram en produkt som de sålde via sina försäljningskanaler, produkten innehöll även en möjlighet att ta del av det politiska innehållet via olika digitala plattformar och aktivt stödja och sprida den. Detta hjälpte organisationen att utveckla relationen med sina medlemmar samt attrahera nya på ett effektivt sätt..

Läs mer här

 

 

Företag

Ett tredje exempel involverar ett företag som genomförde en produktlansering och ville driva trafik till den nyutvecklade appen.

Tillsammans skapade vi en accessoar som förknippas med den lanserade produkten där vi trycke ett budskap som länkade till en tävling och uppmanade deltagaren att installera applikationen.

Läs mer här

 

 

Är du intresserad av att se hur Armando kan hjälpa dig och din organisation, maila till

oliver@armando.se eller ring på 031-380 40 50 för att boka ett möte.